Menu

6/4 eee gee | MATILDA LYNN | BROOKLYN SOUNDS

Stockholm

Bar Brooklyn
lördag, 6 april 2024 kl:18:30

Fri entré med registrerad fribiljett gäller fram till 20.00. Därefter betalas entré 150 kr i dörren.
eee gee heter egentligen Emma Grankvist och är hemmahörande i Danmark. Debutalbumet Winning släpptes i februari förra året och genererade flertalet femstjärniga recensioner i hemlandet, samtidigt som hon under året har gjort flera hyllade spelningar även utomlands och i Sverige senast under Way Out West. eee gees eleganta universum är fyllt av paradoxer och saker är inte alltid vad de verkar vara. Hon är skoningslöst ärlig när hon skriver låtar om hjärrtesorg och att inte känna sig tillräcklig. Hennes gripande berättelser om kärlek, livet och allt däremellan skapar en igenkännbar stund i varje låt. Detta är välskriven popmusik när den är som allra, allra bäst. Det nya albumet SHE-REX släpptes tidigare i är på skivbolaget Future Classic och bolagets namn är precis vad det här albumet är, en framtida klassiker.
Support: Matilda Lyn
Internationell hyllade Matilda Lyn har talang för att sätta koncisa och vassa ord på de smärtor och prövningar som kommer med att växa upp. Född och uppvuxen i Göteborg, fångade Matilda producentfebern under sin tid på Sveriges prestigefyllda Musikmakarna. Genom att skapa sin egen form av intrikat, etär pop är hennes musik helt introspektiv och relaterbar, präglad av Matildas unika förmåga att kontrastera sina egna sockersöta sångröster med mer dissonanta och överraskande instrumentala element. Som en självsäker och framstående låtskrivare, musiker, sångerska och producent släpper Matilda Lyn sin debut-EP, "A Bowl of Unripe Fruit," den 3 november 2023.
VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Datum / Tid

lördag, 6 april 2024 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Bar Brooklyn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad